lapkričio 08, 2009

Spektaklis

Šiandien Vilius pirmą kartą buvo spektaklyje! Vis ruošiausi ruošiausi, o vakar vakare nusprendžiau, kad gana ruoštis, reikia važiuoti :) kadangi Lėlių teatras (http://www.teatraslele.lt/ ) šiandien nieko nerodė, tai važiavom į "Raganiukės" teatrą (http://www.raganiuke.lt/ ). Žiūrėjom pasaką apie skraidančius meškinus, reikėjo ir savo kokį meškiną atsinešti. Vilius išsirinko šuniuką :) Sąžiningai pats nešė iki teatro (nors šiaip pliušiniai žaislai jam nėra įdomiausi), pats atidavė Raganiukei, kai ši klausė, kas norėtų duoti savo meškutį paskraidyti.
Viliui pasakiau, kad žiūrėsim spektaklį. Jis, kaip dažniausiai dabar, atsakė "Taip":) Nuėjom į salę, atsisėdom ir ėmėm laukti pradžios, jis kurį laiką dairėsi, žvalgėsi, o praėjus kokiom 5min. pasakė "Nenojiu pektaklio". Paaiškinau, kad čia dar ne spektaklis, dar tik laukiam pradžios :) Gerai, kad greitai prasidėjo.

Viliui spektaklis patiko. Trukmė buvo 60min., atidžiai ir susikaupęs žiūrėjo kokias 35-40min. Paskui ir jam, ir kitiem vaikam, ir man pačiai šiek tiek nusibodo. Man irgi patiko, tik galėtų patrumpinti jį, kai kurių siužeto vingių galima drąsiai atsisakyti ir sutilpti į kokias 40min. :)

Man dar patiko teatro laukiamasis: daug mažų kėdučių, suoliukų, didesnių krėslų, žaislų, knygelių, įvairiausių dekoracijų, maža kavinukė. Žodžiu, laukti su vaiku ten tikrai neprailgsta.

Vilius sakė, norės dar :) Gal sekmadienis pas mus taps teatro diena?..

Komentarų nėra: