lapkričio 01, 2009

KASDIEN KARTU. "Gažu"

Vilius turi savo nuomonę, sakyčiau, beveik apie viską :) Dabar jau kuris laikas jis kritiškai įvertina aplinką: daiktus, rūbus, žaislus. Sako "gažu" arba "agažu" (gražu arba ne). Pavyzdžiui, apsirengiau džinsinį sarafaną, ateinu į kambarį, kur žaidžia Vilius, nieko visai nesakau ir neklausiu, jis pakelia akis, pažiūri ir sako "agažu"! Suprask, netinka tas sarafanas tau, bet aš jam atsakiau, kad man visai nieko ir aš būsiu su juo :))
Kitą dieną apsirengiau ilgą sijoną, pažiūrėjo ir įvertino "agažu". O tėčio nauji batai patiko - "gažu" :)
Juokingiausia, kai Vilių rengiu: kai noriu uždėti kepurę, tai prašau, kad atsisuktų į mane veidu, o jis atsisuka ir sako "gažuuu..." ir su tokia patenkinta veido išraiška (suprask, gražiai atrodau, ar ne? :).
Stiklinėj lentynoj sudėtos Tomo kolekcinės Formulės-1, Viliui jos be gaaaaaalo rūpi, bet neleidžiam imti, tik pažiūrėti per stiklą. Vieną dieną, jis vėl stovėjo prie formulių prašydamas, kad duočiau. Paaiškinau, kad yra daiktų, kuriais tiesiog grožimės, na, nežaidžiam su jais, neimam į rankas. Paklausė paklausė, o po kurio laiko rodo į formules ir sako "gažu!" :))
Dizaineris, ne kitaip :))

Komentarų nėra: