lapkričio 14, 2008

Jau metukai!!!

Na, štai-mūsų Viliui jau metukai! Ar gali pagalvoti?! Taip greitai laikas prabėgo...


Iš tiesų, tai šiandien mums tokia įprasta diena, jokios šventės nerengėm, tik tradicinę kasmėnesinę fotosesiją pasidarėme. Šventę turėsime su seneliais ir teta sekmadienį, aš pati labai laukiu :) Tikiuosi, Viliukui patiks jo pirmasis gimtadienis.


O beje, fotosesija šiandien buvo nuostabi :) Anksčiau Vilius nereaguodavo į fotoaparatą, tai galėdavai pykškinti iš visų pusių ir kiek širdis geidžia. O dabar jau kokie geri du mėnesiai sunku nutaikyti gerą kadrą, iš karto lekia prie manęs ir bando atimti fotiką... Uch, tai visos nuotraukos ir išeina tokios - su jo didelėm akim ir išžiota burnyte dideliu planu :))
Tai šiandien nusprendžiau leisti jį ant mūsų didelės lovos, ant kurios jis labai mėgsta dūkti, ir ten pagaudyti gražių kadrų. Ir ką jūs manot?! Galima perfrazuoti posakį "gaudyk vėją laukuos" į "gaudyk Vilių ant lovos" :)) Keletas "pagautų" kadrų :



Taigi, šitas mažasis padauža jau bėgioja, laipioja ant lovų, moka nulipti nuo jų (na, ne visada, kai primeni , tai moka :), ploja katučių, jei pamato besirengiantį žmogų, būtinai atsisveikina ir pasako "ate" bei rankyte pamoja :))), sako "tete" (o "mama'ITIN retai :( ), "ne, ne, ne" ( kaip toj reklamoj :)), "geti" (suprask - gerti), "teš" (suprask-tas ir rodo pirštu) ir dar labai daug savo "arabiška" kalba (ypač tik pabudęs ir dažnai prieš naktinį miegą :)).
Vienas džiaugsmas tokį auginti ! Tik kantrybės, neišsenkančios energijos, geros nuotaikos ir nesibaigiančių idėjų žaidimams reikia :)

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Sveikijam! Is tiesu kaip greitai tas laikas bega... maniskiui vakar sukakojo jau du...
Violeta, Jokubo :)

vaida rašė...

Irgi sveikijam! Kaip jumis sekasi su prancuzais sugyventi?:)