spalio 03, 2009

Bobų vasara Varnikų pelkėse :)

Rugsėjį, kai buvo labai gražus ruduo, vieną savaitgalį pas mus viešėjo mano sesuo. Aš buvau užsidegusi kur nors išvažiuoti iš namų, kur nors į gamtą. Tad patraukėm į pelkes :) T.y. į Varnikų taką netoli Trakų. Kadangi nuostabus buvo oras, pasivaikščiojimas buvo tiesiog puikus! Nuotraukos papasakos geriau :)

Jau seniai noriu keliauti po Lietuvą, savaitgaliais, vis nepradedam... Vis kažkokių priežasčių randam... O gal tingim?.. Bet vis tiek noriu, tikiuosi, kad pajudėsim. Jau ir knygą apie 100 įdomiausių Lietuvos vietų turiu, gavau dovanų :) Tad belieka nustoti galvoti, o vieną šeštadienio rytą tiesiog pajudėti iš namų ... (oi, kaip to laukiu, parašysiu, kai taip įvyks :)).






















Kaip nuvažiuoti į Varnikų taką: iš Vilniaus važiuoti Trakų kryptimi, ten, kur yra nuoroda į Senuosius Trakus - sukti į dešinę, ir vėl iš karto į dešinę (Lentvario kryptis). Tuomet važiuoti iki posūkio į kairę, nepasakysiu kelinto, tik jį atradau pagal nuojautą, toks normalus asfaltuotas kelias. Juo šiek tiek pavažiuosit, ir prasidės Varnikų gyvenvietė, tuomet sekite ženklus, bus nuoroda į Varnikų pažintinį taką - posūkis į dešinę. O tuomet smagiu miško keliuku iki parkavimo vietos. Smagaus pasivaikščiojimo!

7 komentarai:

xena rašė...

oi, kaip man patinka ši vieta :) reiks būtinai nuvažiuoti, jei dar bus tinkami orai šįmet, ačiū kad priminei :)

Laura rašė...

Jega! Nieko apie si taka nezinojau. O koks grazus megztinukas maziaus. Kur tokiu galima rasti? :) Gal kas mezga?

vaida rašė...

Laura, megztuka pirkau internetu per supermamas, Mini Mode firmos, siunte berods is Anglijos. Man irgi jis labai patinka, be to, dar ir su megztu pamusaliuku.Gaila, pavasari jau bus per mazas :)

Laura rašė...

Gal nesunku nuoroda imest? Ar ten nesunku rast?

Laura rašė...

t.y. as prisiregistravusi prie supermamu, bet kol ten rasi.... :) reikia zinot :)

vaida rašė...

Laura, berods nare Agneta, nuoroda - http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=497753.

Laura rašė...

Aciu, Vaida! O mes vakar braideme jau Varnikiuose. Mums buvo atradimas! Jega. aciu.