spalio 12, 2008

ankstyvo ryto pamąstymai

Šįryt nubudau anksti, apie 5val., mat mano mažylis vis verčiasi ant pilvo, kelia užpakaliuką ir dar miegodamas kursuoja po lovą... O ji tokia ne iš mažųjų! Tai vis gaudau... O paskui jau ir nepavyko užmigti, tai gulėjau ir mąsčiau, kam gi čia atidavus savo balsą šiandienos rinkimuose?.. Taip, taip, labai tinkama tema apmąstymams tokį ankstyvą sekmadienio rytą :)
Norėtųsi, kad kažkas keistųsi, bet tuo pačiu suvokiu, jog atėjus į valdžią, matyt, galva susisuka ir priimami keisti (švelniai tariant) sprendimai. Tad ir nežinau, ar čia leisti tiems patiems ir toliau "valdyti", ar įleisti ir šviežių dūšelių. Kiek domėjausi, nelabai ten ką randu, kad atitiktų mano kriterijus: būtų jaunas, turėtų rimtą išsilavinimą, turėtų supratimą apie šalies ekonomiką, paprastų žmonių gyvenimą.... Na, bet čia tikriausiai tokie patys nerealūs reikalavimai, kaip kad darbdavių pageidaujamam darbuotojui - kad būtų gražus, jaunas, baigęs super studijas ir dar su vertinga profesine patirtim........
Na, apmąsčiusi įvairius variantus, nusprendžiau, kad kažkaip nelabai yra už ką balsuoti :( Bet vis tiek balsuosiu, atiduosiu savo balsą tiems, kurie labiausiai atitinka mano įsitikinimus (atlikau tą visai neblogą testą www.manobalsas.lt ), ir tikėsiuosi, kad bus geriau :) O kadangi iš prigimties esu optimistė, tai kitaip juk ir negalėčiau.