vasario 07, 2010

Kaip aš pasodinau medelį


Ar kada bandėte mintimis pasodinti medelį? O akių žvilgsniu? O barbendami prištais? Ne? Galiu pakuždėti kaip tai padaryti, nes aš taip padariau, vakar:)

Prieš porą dienų su Viliumi lankėmės ekologiškų prekių parduotuvėje "Holos". Apsipirkom šiek tiek. Ir maloni pardavėja pasiūlė nuolaidų kortelę. Oi, kaip apsidžiaugiau, nes kaskart būna šiek tiek nepadoru mokėti taip brangiai už kai kuriuos produktus (na, kad ir pusrytinių kukurūzų dėžė už 12lt...). Kad ir ne baisiai didelė ta nuolaida, bet kaip sakoma - vis į kišenę, ne iš jos. O kadangi plastikinei kortelei pagaminti naudojami įvairūs gamtiniai ištekliai (kaip plastikas, popierius, elektros energija ir tikriausiai dar kas nors), buvau paprašyta atlikti "prievolę" - pasodinti medelį internetu. Nerealu! Galėčiau ir visą mišką taip pasodinti, kad tik leistų :)


Tad jeigu kam norėtųsi pasodinti medelį, užsukite į http://www.treenex.lt/ Ten galite nusipirkti atvirukų, už kiekvieną nupirktą bus pasodintas medelis, o už kai kuriuos - net visi 5! O jeigu perkate ekologiškus produktus (ar vis planuojate jų nusipirkti), Holos parduotuvėj perkant už 120 lt gausite nuolaidų kortelę ir mažą kortelę su specialiu kodu, kurį suvedus, bus pasodintas ąžuoliukas :)


Na, štai, kokią reklamą padariau, ir Holos, ir Treenex puslapiui ! Bet juk esu lengvai "pažaliavus", tai ir kitus bandau apkrėsti :)

Komentarų nėra: