birželio 19, 2009

30metis, tpsknt

Šiandien Tomui sueina 30 metų. Labai toks reikšmingas slenkstis peržengiamas. Labai didelių balių mes niekada nedarėme, o ir draugų ratas toks sakyčiau apysiauris :) Tomas ir šiaip nėra iš tų - daug bendraujančių, o aš, kai ėmiau mamauti, tai kažkaip išliko tik tos, kurios jau mamos ar planuojančios tapti ir pan. Trumpai tariant, didelio šventimo namuose nebus. Tiesa, išleisiu vyriškį kitą savaitgalį pašėlti su senų laikų draugais, ką jau čia, nelaikysi juk pririšto :)

Kadangi mėgstu visokius prizus, siurprizus ir atrakcijas, tai ir šiais metais nenustojau planuoti ką nors toookio, nenuobodaus. Tik kažkaip šįmet Fortūna mano siurprizų vežimui prikaušiojo labai jau daug pagalių :( Kadangi Tomas labai domisi Formule-1 (aš, beje, nuo jo irgi esu užsikrėtusi taip gana rimtai...), tai pirminė idėja buvo sukviesti Tomo draugus į kartodromą, o jį patį nuvežti ten užrištom akim ir visiems drauge smagiai palenktyniauti kartais. Žinia, juk visi didieji Formulės-1 asai pradėjo nuo kartų. Deja, pasirodė, jog iš visų draugų, šį savaitgalį tik vienas ir tegali..... Tuomet mano šeimyna, taip sakant, bandė taisyti padėtį, tai yra pakviečiau savo tėvus ir seserį su sūnum, kad su jais kartu pavažinėtume. Bet ir tai neišdegė, nes Tomas, pasirodo, šeštadienui turėjo šiek tiek kitų planų, o aš jų visų nežinojau.... Uch..... Bet istorija čia dar nesibaigė. Kadangi kartodromą jau buvau rezervavusi (ir pinigus sumokėjusi), tai bandžiau gelbėti padėtį ir prašyti rezervaciją pakeisti į dovanų kuponą (ačiū dievui, jie tokius turi). Taigi, kol kas dar laukiu atsakymo iš jų ar taip galima. Tad kol kas dar neaišku, ar bus ta dovana-siurprizas, ar vis tik ne.
Na, ką aš galiu pasakyti, - neturėjo Vaida ką veikti, tai nusprendė surengti siurprizą.....
Bet Tomą šiandien vis tiek pasveikinom, mes su Vilium. Aš padovanojau tortą ir "30" žvakučių su visais palinkėjimais, o Vilius - didelį gražų balioną, parinktą pagal tėtį (juoda tamsa, katės, mėnuliai ir pan.).


1 komentaras:

xena rašė...

jooo, labai durnai jautiesi kai organizuoji ir nepavyksta... mano gyvenime irgi buvo vienas toks nuostabus organizavimas, kuomet suorganizavau grupiokų susirinkimą ir ... niekas neatėjo :)))) gerai, kad vėliau iš to galima pasijuokti :)

tikiuosi, jūsų tėvelis ir taip buvo laimingas gavęs tokias dovanas :)