kovo 03, 2009

Labai smagus "Šilko kelias"

Jau nuo filmo apie kelionę į Afriką senais mersais pamėgau Starkų. Na, ir žinoma, dar ir iš tų ankstesnių laikų, kai dirbo radijuj, Tango TV, bet toj kelionėj jis man kažkaip atsivėrė kita puse ir labai sužavėjo :) Iš tiesų, tai nuo jų pirmosios kelionės jiems taip baltai baltai užpavydėjau tokios avantiūros ir TOKIOS kelionės. Norėčiau kada taip pati pakeliaut....
Žinoma, žiūrėjau filmus ir apie Šilko kelio kelionę (http://www.silkokelias.lt ), ir Tuk Tuk Indija (http://www.bms.lt/lt/indija/map#bb).
Tad su nekantrumu laukiau Knygų mugės, kur buvo pristatyta Martyno Starkaus knyga "Šilko kelias". Nusipirkau. Perskaičiau. Perskaičiau su neslopstančiu smalsumu, krizenau, juokiausi, dūsavau ir kitaip "gyvenau" su kelionės dalyviais. Iš tiesų, tai kelionės dienoraštis, smagus, įdomus, šmaikštus, autoironiškas, atviras ir tolerantiškas. O jei dar nesipykstate su automobiliais ir pats jį vairuojate (ir nebūtinai jį puikiai pažįstate), tai ši knyga - pati puikiausia atgaiva vakare po darbų ar laisvą savaitgalį. Vat kokia puiki reklama :) Rekomenduoju!

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Sveika :)

Turiu viena labai dideli prasyma... gal kartais galetum nufotografuoti koki idomiausia skyriu is knygos
"Šilko kelias arba 10 000 kilometrų su „Pagieža“? Suprantu, kad keistas prasymas, tiesiog nesu Lietuvoj, reik parasyt atsiliepima apie sia knyga, atsisiust laiko nera, tai galvoju bent koki skyriu gal kas galetu nufotografuot ir atsiust per skype pvz.. Bandau visokius budus, egzaminui reikia tos knygos, ner kur dingt..