sausio 01, 2009

Naujametinis vaikų balius :-)

Su Naujaisiais visus!!!
Šįkart Naujuosius sutikti norėjau kuo didesniame būryje, o dar kai paskaičiau, jog ir astrologai rekomenduoja sutikti kolektyve, tai ėmiausi veiksmų. Sukvietėme draugus, kurie turi vaikų, ir vakar pavakare į mūsų namus sugužėjo 3 smagių mergyčių tėveliai, na, o vienintelis vakaro bernužėlis jau laukė svečių :)
O paskui labai atidžiai tikrino, kur jo merginos lankėsi prieš tai:

Vaikai buvo tokie, kur eina ir griauna :)) Trims - šiek tiek virš metukų (skirtumai vos 2-3 savaitės), na, ir viena mergaitė kiek vyrėlesnė - metukų ir 9 mėnesių. Tad Viliaus žaislai buvo įdėmiai inventorizuoti, visi namų kampai patikrinti. Mūsų katinas Kumpis buvo gerokai pavaikytas, kol galiausiai jis užsiropštė ant lovos ir aiškiai davė suprasti, kad "daugiau aš jumis nežaisiu!!!":



Dar smagiai gaudėme muilo burbulus:

ir kartais vaikai žiūrėdavo į mane, pučiančią burbulus, kaip į Dievą .....

Namai buvo pilni! Pilni tėvų, vaikų, klegesio, čiauškėjimo, žaislų tarškėjimo, riksmų, prieštaraujančių klyksmų, sausainių ir batono trupinių ant žemės, bet man buvo labai smagu. Tiesą sakant, pamaniau, kad mielai atidaryčiau namudini darželį su kokiais 4-5 vaikais :)) Tik va, gal vaikų amžius galėtų būti įvairesnis...

Jau vakare, artėjant vaikų miego laikui, po truputį gretos retėjo, ir jau pačius Naujuosius sutikome vienas vaikas ir 4 suaugę. Aš, kaip tie vaikai, gana greitai po dvylikos nugrimzdau į sapnų šalį, o ryte mažasis juk keliasi pagal savo režimą :) Tiesa, tokių vaikų dienų pakartočiau ir dažniau !! O juk kaip sakoma - kaip sutiksi Naujuosius, tokie ir visi metai bus :))

Komentarų nėra: