gegužės 05, 2010

Miegelis daržely

Vakar buvo svarbi diena :) Vilius pirmą kartą miegojo pietų miegelio darželyje. Taip jau išėjo, kad man būtinai reikėjo nueiti pas gydytoją, o kito laiko šią savaitę nebuvo, tik vienas vienintelis ir per patį saldžiausią Viliuko pietų miegą. Tai visaip pasvarsčiusi, nusprendžiau palikti jį visai dienai darželyje.
Iš vakaro Viliui paaiškinau, kad jis kitą dieną pietų miegos su vaikais darželyje. Jam nelabai patiko, sakė nemiegos :)

Ryte vėl priminiau, kad šiandien miegos darželyje ir dar pasiūliau pasiimti kokį nors žaisliuką, su kuriuo norės miegoti (šiaip jis neturi jokio miegojimo žaisliuko ir šiaip jokio mylimuko neturi, tik visos mašinos yra jo pačios mylimiausios :)). Tai jis nieko nepasiėmė, sakė: "Darželyje palikau dvi naujas mašinas, pilką ir raudoną", tai su jom miegos :)

Auklėtojoms susakiau instrukciją, koks jis būna suirzęs ir dirglus pabudęs, kad būna "avarijų" (šlapių paklodžių), ir atsisveikinus su Vilium išėjau.

Per pietų miegelį susirašiau sms'ais su auklėtoja, tai viskas buvo gerai. Po pietų manęs neieškojo (nes buvo informuotas iš anksto, kad ateisiu, kai pamiegos :)), išklausė visų pasakų nepadėdamas galvos ant pagalvės (nes namie neguli, o žiūri į knygą :)), užmigo lengvai, pamiegojo apie 1,5val., tik pabudęs ėmė verkšlenti, ne verkti, o tyliai verkšlenti. Vargšiukas.... Susigraudino tikriausiai, kad ne namuose ir kad mamos nėra, ir dar kad "avarija ištiko".

Bet, kai atėjau pasiimti, tai linksmai siautė su savo geriausiu draugu Kostu. Ir sakė, kad rytoj pietų miegos namuose :)

Bet aš jau žinau, kad visai neblogai pavyko, ir labai svarbiam reikalui esant, galima ir visai dienai išsiskirti.

2 komentarai:

knygųžiurkėL rašė...

Vaida, kaip idomiai, o medute siandien pirma kart miegojo :) atsitiktinai. pavalge ir aukletoja pagulde, man nespejus ateit. taip ir palkikau. sake labai verje atsikelus, bet aukletoja saunuole nuramino, tai viskas buvo ok kai atejau po dar keliu valandu. o namie gi nemiega!!!

vaida rašė...

geras - nebemiega pietu miegelio? Vilius tai tikriausiai visus is proto isvestu vakare, jei butu nepamiegojes.